Varming Savværk er en kombination af savværk og Snedker- & Tømrer forretning, som er med til at gøre vi kan klare næsten alle opgaver inde for træfaget. Er det noget man mangler eller får lavet, er det ganske gratis at kontakte os. Vores motto er at det skal være ligeså godt som det var hjemme ved sig selv.

Ønsker du dig noget der er anderledes og som ingen andre har, er Varming Savværk det rette sted for dig.

Men mangler du bare at få skiftet enkelt bræt eller måske et helt tag kan vi også det. I vores savværk, tager vi også mod Erhvervs kunder, om det er et lille stykke træ eller mange træer, bliver alle behandlet ens. Vi er kvalitets bevidst med alt vi laver, og lever for at lave et godt stykke arbejde til dig som kunde.

Historie

Varming Savværk er et gammelt savværk, som er blevet vækket op til live igen. Det startede i 1952 med min morfar Bent Johannsen. Han startede som et lille tømrervirksomhed, som med tiden blev der bygget mere og mere til, og omkring 1965 kom selve savværket.

I 70’erne var der fart på, med omkring 25 mand i drift. I 1988 overtog min morbror Stig Johannsen en del af firmaet. I 2002 havde min morfar og mormor nået den alder hvor de ikke kunne passe det mere, så de flyttede ind til Ribe. Leif Schmidt købte savværket og driv det videre som hobby. Mens Stig beholdte halvdelen til Tømrervirksomhed.

I år 2014 kom Stig ud for et slemt uheld, som gjorde han aldrig bliver tømrer igen. Da stig ikke har nogen børn, blev børnebørn spurgt af, og her kom jeg så ind i billedet som 3 generation. I 2017 købte jeg så selve savværket tilbage fra Leif, som købte det af min morfar. Leif har stadig selv huset som er bygget sammen med det hele.

Jeg hedder Thomas lautrup Andersen og er barnebarn til Bent Johannsen. Jeg er født i 1993, og er født og opvokset i nærheden af Varming. Tømreruddannede savværksejer.